باشگاه خبرنگاران جوان

حل مشکل تولید باعث افزایش صادرات و ارز آوری در کشور می‌شود

حل مشکل تولید باعث افزایش صادرات و ارز آوری در کشور می‌شود

شهباز حسن پور گفت: اگر مشکلات تولید حل شود، هم مشکل اشتغال حل می‌شود و هم صادرات و ارز آوری در کشور افزایش پیدا می‌کند.

google-play
برای دسترسی سریع به اخبار برنامه "اخبارمن" را نصب کنید.

ههباز حسن پور بیگلری نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نام گذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «مهار تورم و رشد تولید» گفت: مقام معظم رهبری سال‌های گذشته در موضوعات اقتصادی بحث‌های مهمی را مطرح کردند و امسال نیز به ۲ نکته مهم و حساس رشد تولید و مهار تورم اشاره فرمودند که از موارد اصلی و درخواست‌های مردم و دغدغه‌های اصلی کشور است.

وی افزود:با توجه به زیر ساخت‌هایی که آماده شده است و بر اساس گزارش‌های اصل ۴۴ قانون اساسی که از اصول مترقی قانون اساسی کشور است واگذاری عمده کار به مردم از نکات مهم در این امر است که باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد. همانگونه که رهبری نیز فرمودند، هر کجا که از مشارکت‌های اکثریت مردم استفاده کردیم همراه با موفقیت بوده است.

وی ادامه داد: در طول ده‌های گذشته ثابت شده که دولت‌ها تاجرین خوبی نیستند و آن مردم هستند که در بحث مسائل اقتصادی حرف اول و اساسی را می‌زنند.

او گفت: ارتباطاتی که با کشور‌های همسایه برقرار شده است با وجود زیر ساخت‌هایی که در کشور وجود دارد، ما می‌توانیم همانگونه که در مسائل سیاسی در منطقه یکی از تاثیرگذارترین کشور‌ها هستیم در مسائل اقتصادی نیز با تکیه به شرکت‌های دانش بنیان، نیرو‌های مومن، جوان و متخصصی که در اختیار داریم از تاثیرگذار‌ترین کشور‌ها در منطقه باشیم.

حسن پور افزود: تواتفقات پایانی سال ۱۴۰۱ با سایر کشور‌ها و برقراری ارتباط با آسیایی‌ها و کشور‌های منظقه این نوید را می‌دهد که در سال کنونی اهم مشکلات که دغدغه مردم است حل شود، که اینجا رویکرد تیم اقتصادی دولت بسیار مهم است و مجلس نیز وظیفه ریل گذاری را در این امر بر عهده دارد؛ و اکنون در بحث ریل گذاری قرار بر این شده که قانون هفتم نیز به مجلس ارائه شود.

وی ادامه داد: ما در مجلس باید از ابتدای سال با تمام ظرفیت و توان سعی کنیم با استفاده از نیرو‌های مومن و با تجربه و خلاق در کشور و استفاده از ظرفیت‌هایی مانند پارلمان بخش خصوصی اتاق بازرگانی و اتاق تعاون و اصناف و دیدگاه‌های سایر صاحب نظران نشست‌های تخصصی برگزار کنیم و دور از شعار محوری و با توجه به اصل موضوع راهکار‌هایی از طرف افراد با تجربه و متخصص که سال‌ها در این زمینه‌ها تجرب و فعالیت داشتند استفاده کنیم و بتوانیم مشکلات در کشور را حل و فصل کنیم.

او گفت: یکی از راه‌های اصولی و اساسی آن است که بانک مرکزی و سایر بانک‌های کشور به جای خلق پول از منابع خود در خدمت تولید بهره ببرند و به کار گیرند و اگر مشکل تولید حل شود، هم مشکل اشتغال حل می‌شود و هم صادرات و ارز آوری در کشور افزایش پیدا می‌کند.

او ادامه داد: سال گذشته با همه سختی‌هایی که برای مردم کشورمان داشت نکات مثبتی هم داشت. در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۸۰ درصد بودجه از نفت فاصله گرفت و این موضوع برای اولین بار در کشور اتفاق افتاد و همچنین برای اولین بار در پایان سال بحث استقراض از بانک مرکزی نیز نداشتیم. اما هیچکدام از این موارد دلیل بر آن نیست که با شتاب بیشتری برای پیگیری مسائل مردم گام‌های خود را محکم و اساسی بر نداریم.