برنا

امسال 10 هزار نفر از کارکنان فراجا به کربلا اعزام می شوند

امسال 10 هزار نفر از کارکنان فراجا به کربلا اعزام می شوند

امسال ۱۰ هزار نفر از کارکنان فراجا به کربلا اعزام می شوند

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: ما در سازمان عقیدتی سیاسی بنا داریم در سال جاری ده هزار از کارکنان انتظامی را به همراه خانواده به کربلا اعزام کنیم.بنابه تدبیر فرمانده انتظامی سال جاری سال نهادینه سازی امر به معروف و نهی از منکر در مجموعه انتظامی است.

به گزارش خبرگزاری برنا، حجت‌الاسلام سید علیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در همایش بصیرت فرماندهان و مدیران فراجا در قم اظهار کرد: در اثر ارادت و حب فراوان شما فرماندهان و مدیران به خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام توفیق زیارت کریمه اهل بیت علیها السلام نصیب شما شده است و این تصادفی و اتفاقی نیست بلکه حساب شده و از روی دلدادگی و دوستی شما به اهل بیت ع است.

google-play
برای دسترسی سریع به اخبار برنامه "اخبارمن" را نصب کنید.

وی ادامه داد: بزرگترین توفیق و نعمت برای ما ایرانیان این است که میزبان آقا امام رضا علیه السلام و خواهر گرامی ایشان حضرت معصومه (س) باشیم و خدا می داند حضور این دو بزرگوار چقدر منشأ معنویت و کرامت بوده است.امام جواد علیه السلام می فرمایند: زیارت پدرم افضل است زیرا حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام را همه مردم زیارت می کنند؛ اما پدرم را جز خواص شیعه زیارت نمی کنند.لذا بر اساس روایت فوق مرحوم آیت‌الله بهجت ره می فرمودند کرامات و خواصی زیارت امام رضا علیه السلام دارد که در زیارت امام حسین علیه السلام وارد نشده است. بنابراین قدر این نعمات را باید دانست. ما در سازمان عقیدتی سیاسی بنا داریم در سال جاری ده هزار از کارکنان انتظامی را به همراه خانواده به کربلا اعزام کنیم.

ادیانی افزود: بنابه تدبیر فرمانده انتظامی سال جاری سال نهادینه سازی امر به معروف و نهی از منکر در مجموعه انتظامی است به گونه ای که همه کارکنان در مجموعه داعی الی الخیر باشند و از منکر نهی کنند.

نماینده ولی فقیه در انتظامی گفت: یکی از صفات خداوند غیور است یعنی خداوند نسبت به اسلام و قرآن و مقدسات حساس است. خدا در قرآن می فرماید اگر پیامبر (ص) یک حرف از خودش به ما نسبت دهد رگ گردن او را قطع می کنیم. یکی از معروفات و شاید بزرگترین صفات یک مؤمن غیرت دینی است. یعنی انسان مؤمن، نسبت به محرمات و مقدسات دینی حساس است و نمی گذارد مورد خدشه و هجمه دیگران واقع شود. به عبارتی دیگر مقصود از غیرت دینی این است که، فرد مسلمان نسبت به مقدسات اسلام و آنچه بدان مربوط می شود، حسّاس باشد و با تمام توان در پاسداری از آن بکوشد و از کوچک ترین تعرّضی به آن جلوگیری کند.

وی ادامه داد: غیرت دینی؛ یعنی تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر در راه نشر معارف دین و حاکمیت ارزش ها و خشم مقدّس در برابر متجاوزان به مرزهای دین.غیرت دینی؛ یعنی اجازه تجاوز به حریم دین به هیچ کسی ندادن. غیرت دینی؛ یعنی داشتن روحیه دفاع از دین و آمادگی برای فدا کردن همه هستی خود در راه آن.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور گفت: بخش دیگر غیرت دینی، غیرت ناموسی است. یعنی انسان نباید ناموس خود را در معرض دید دیگران قرار دهد. جامعه ما یک جامعه اسلامی است و حجاب و عفاف یک واجب دینی شرعی و قانونی است. مجموعه انتظامی با قدرت و صلابت در مقابل بی غیرتی و بی حیایی عده ای معدود خواهد ایستاد و اجازه نمی دهد امنیت اخلاقی و روانی مردم مورد خدشه و هجمه قرار گیرد.

ادیانی در پایان افزود: امروز داشتن غیرت دینی و ملی یکی از نیازهای اساسی جامعه ماست؛ چیزی که دشمنان اسلام و ایران تلاش کرده اند این صفت ارزشمند و الهی را از ملت ما بگیرند. اما ایران عزیز ما در سایه تمسک و عمل به احکام مترقی اسلام و عشق به خاک و وطن عزیز ما ایران، به پیشرفت های خیره کننده معنوی و مادی دست پیدا کرد.

انتهای پیام/