خبرگزاری فارس

رئیس کل دادگستری استان تهران: نباید در حوزه فرهنگی به دنبال آمارسازی باشیم

رئیس کل دادگستری استان تهران: نباید در حوزه فرهنگی به دنبال آمارسازی باشیم

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: بخش‌های فرهنگی در قوه قضائیه و برنامه‌های فرهنگی که در گذشته انجام می‌شد نیاز به شدت و قوت دارد و در این زمینه نباید دنبال آمارسازی باشیم.

به گزارش گروه قضائی خبرگزاری فارس به نقل از قوه قضائیه، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست امور ایثارگران که با حضور سیدرضا سجودی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری و حسینی اصل مسئول امور ایثارگران قوه قضائیه و مسئولین واحد‌های فرهنگی و ایثارگران دادگستری تهران و تعدادی از ایثارگران و فرزندان شهدا که در سالن حوزه ریاست تشکیل شده بود ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و گرامیداشت دهه کرامت در این نشست اظهار کرد: ماموریت بسیار مهمی در حوزه ایثارگران داریم که از جهات مختلف حائز اهمیت است و درهر صورت نظام جمهوری اسلامی ایران حاصل ایثارگری‌ها و جانفشانی‌ها در ادوار مختلف بخصوص در دوره جنگ تحمیلی بوده است.

رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی باعث شد که مردم در یک آزادی بسر ببرند و از مرز‌ها صیانت و آرمان‌های حضرت امام (ره) شکوفا شود و مهمتر اینکه حاکمیت اسلامی تشکیل شود ودر خدمت مردم باشیم.

google-play
برای دسترسی سریع به اخبار برنامه "اخبارمن" را نصب کنید.

القاصی گفت: اگر واقعیت‌ها را خوب بنگریم و خوب پیش‌بینی کنیم خواهیم دید محصول جانفشانی عزیزانی است که درحوزه‌های مختلف حضور داشته‌اند و وقتی به سرگذشت خانواده‌هایشان نگاه می‌کنیم متوجه مسئولیت سنگینی که بر دوش ما گذاشته شده می‌شویم که چگونه در پیشگاه شهدا باید پاسخگو باشیم و نسبت به پاسداشت خون شهیدان آن حدی که به عهده ما گذاشته شده است کوتاهی نکنیم.

رئیس کل دادگستری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص پاسداشت و گرامیداشت خون شهدا که اجر آن کمتر از شهادت نیست، افزود:گرامی داشتن خانواده شهدا از بعد معنوی و اقتصادی مهم است و از منظر اداری و سازمانی در قانون گذاری و فرامین بالا دستی حکم است.

وی بیان کرد: توجه به صحبت‌های ریاست قوه قضائیه پیرامون عزتمندی و پاسداشت ایثارگران برای ما مدیران الزام‌آور است و همه قوانین دستگاه‌ها و همین طور حکم حکومتی که مقام معظم رهبری به این حوزه دارند قابل اجراست و آنچه که لازم است اینکه مجریان بدرستی پیگیری و عمل کنند و این تنها کار کوچکی است در مقابل کار بزرگی که آن‌ها انجام دادند.

القاصی عنوان کرد: فردی که در دوره طفولیت خون خود را تقدیم نظام و انقلاب کرده است و از همه هستی برای جلب رضای خدا و حاکمیت دین و برای حفظ استقلال فرهنگی، دینی ومرزی گذشته و عبور کرده است برای ما مقدس و قابل ارج نهادن است.

رئیس کل دادگستری استان تهران با این توصیف که امروزه کسانی که در نظم و امنیت جامعه خون خود را می‌فشانند ودر حوزه‌های دیگر دفاع از حرم‌های شریف و کسانی که از مرز‌های جمهوری اسلامی صیانت و حفاظت می‌کنند به روی ما منت می‌گذارند اظهار داشت:آن‌ها روی ما منت می‌گذارند و باید فرهنگ ایثار و شهادت را در کسوت‌های مختلف تقویت کرد.

القاصی شرایط قوه قضائیه در مورد ایثارگران را محیا دانست و اضافه کرد: شرایط درقوه قضائیه محیاست و بخصوص جنبه تکلیفی و تبلیغی دارد و به اعتقاد و تعصبی برمی گردد که به ارزش‌های دینی باید داشت و عمل گرا بود.

وی انتظار و توقع ایثارگران را از قوه قضائیه بیشتر دانست و خاطرنشان کرد:مسائل و مشکلات این قشر که وابسته و دلداده نظامند کم نیست که حداقل اگر به‌طور کامل خواسته هایشان را رفع نکنیم، قابل پیگیری است.

رئیس کل افزود: بخش‌های فرهنگی در قوه قضائیه و برنامه‌های فرهنگی که قبل انجام می‌شد نیاز به شدت و قوت دارد که با بیشترین خدمت، مستلزم تغذیه فکری و معنوی است که ما نسبت به این حوزه باید به ظهور برسانیم.

القاصی نظارت رفتار بر رفتار را در گرو اجرای درست و صحیح برنامه فرهنگی دانست و گفت: باید برنامه مدون حوزه فرهنگی را تقویت کرد و در این برنامه‌های عملیاتی به دنبال آمارسازی نباشیم و برنامه‌های فرهنگی در زمینه‌های دینی واعتقادی در مجموعه نمود داشته باشد.

وی ایثارگران را وابسته به نظام و انقلاب دانست و توصیف کرد: از ظرفیت ایثارگران در بخش‌های پیشبرد اهداف نظام باید استفاده کرد، زیرا ایثارگران وابسته به انقلاب و نظام هستند و حضور مردم در عرصه‌های مختلف نظام جمهوری اسلامی حاکی از آگاهی و بصیرت هستند.

رئیس کل دادگستری خواسته‌های قشر ایثارگر را به حق دانست و به معاون منابع انسانی دادگستری کل تهران ماموریت داد که در قوه قضائیه و در دادگستری تهران باید پست اداری فرزندان شهدا و ایثارگران دنبال کرد و مواردی از جمله تسهیلات که ازعهده ما برمی آید را به آن‌ها اختصاص داد و دنبال کرد.

القاصی گفت: در پی آن هستیم که در یکی از مجتمع‌های قضائی جای خاصی برای دفن یک شهید گمنام ایجاد کنیم تا حضور شهدا را در محیط کار داشته باشیم.

سیدرضا سجودی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستر‌ی تهران در این نشست اظهار کرد: از سال گذشته دنبال دغدغه‌مندی خانواده ایثارگران و شهدا بودیم، کارت ایثار صادر شد و کار‌هایی در زمینه‌های اجتماعی و ارتقای ایثار و شهادت انجام شد.

حسینی اصل مسئول امور ایثارگران قوه قضائیه گفت: قوه قضائیه مانند دیگر ارگان‌ها ۳۰۰ شهید والا مقام تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که در امور ایثارگران قوه در جهت رفاهیات خانواده معزز شهدا و ایثارگران کار‌هایی صورت گرفته است.

پایان پیام/