خبرگزاری فارس

پای درس آقا| مرقد جناب احمد بن‌ موسی(ع) برای ما یک نشانه است

پای درس آقا| مرقد جناب احمد بن‌ موسی(ع) برای ما یک نشانه است

مقام معظم رهبری می‌فرمایند: مرقد جناب احمد بن‌ موسی و برادران بزرگوارش و دیگر امامزاده‌ها، یک نشانه‌ بسیار مهمی است. این که پیغمبرزادگان محترم و معتبر، مردم فارس را مخاطب خود و منطقه آنها را مأمن خود قرار دهند، بسیار پرمعناست.

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، ایران از قدیم مأمن امام‌زادگان و شیعیان اهل‌بیت(ع) بوده است و به همین دلیل کشور ما این توفیق را دارد که در طول تاریخ میزبان فرزندان ائمه(ع) باشد. در این بین جناب احمد بن‌ موسی برادر امام رضا(ع) از جایگاه والایی برخوردار است. در ادامه سخنان رهبر معظم انقلاب درباره عظمت ایشان و اهمیت معنوی شهر شیراز را می‌خوانیم.

مرقد جناب احمد بن‌ موسی(ع) برای ما یک نشانه است

google-play
برای دسترسی سریع به اخبار برنامه "اخبارمن" را نصب کنید.

از جنبه‌ دینی که من روی این مسأله تأکید خواهم کرد، مرقد جناب احمد بن‌ موسی و برادران بزرگوارش و دیگر امامزاده‌های خاندان پیغمبر، یک نشانه‌ بسیار مهمی است. این که پیغمبرزادگان محترم و معتبر، مردم فارس را مخاطب خود و منطقه و منزل آنها را مأمن خود قرار دهند، بسیار چیز پُرمعنا و مضمون‌داری است، به خصوص شخصیت برجسته‌ جناب احمد بن‌ موسی که در میان امامزادگان شناخته‌ شده‌ خاندان پیغمبر، جزو برجستگان محسوب می‌شود.

درباره‌ او این‌جور نوشته‌اند که: «و کان احمد بن‌ موسی کریما جلیلا ورعا و کان ابوالحسن... (علیه‌السّلام) یحبّه و یقدّمه» مردی بخشنده و کریم و با ورع و دارای جلالت مقام و منزلت بود و پدرش حضرت موسی‌ بن‌ جعفر این بزرگوار را بر فرزندان و خویشاوندان دیگر خود مقدم می‌داشت و به او محبت ویژه‌ای داشت. شیراز هدف توجه این امامزاده‌ عزیز و دیگر امامزادگان قرار گرفت. آمدند و از سوی این مردم هم پشتیبانی شدند تا امروز هم برکات این بزرگوار بر سرتاسر استان و بر بخش مهمی از این کشور، جاری و ساری است.(۱۳۸۷/۰۲/۱۱)

قدرت معنوی شهر شیراز

یک نقطه‌ برجسته در مسأله شیراز و استان فارس به خصوص شیراز، این است که در دوران رژیم طاغوت چند نقطه را انتخاب کردند، برای اینکه اینجا را مرکز انحراف از اخلاقیات و معنویات دین قرار دهند، یکی‌اش شیراز بود. خواستند استفاده کنند از روحیه‌ ادب و هنری که در این استان موج می‌زند. خب، استان فارس و شیراز مرکز ادب است دیگر، استان هنر و شعر و انواع و اقسام فنون هنری است که نشان‌دهنده‌ روحیه‌ مردم آنجا هم هست، مردمی هنرشناس، هنرپرور، اهل ذوق و اهل دل.

پای درس آقا| مرقد جناب احمد بن‌ موسی(ع) برای ما یک نشانه است

رژیم طاغوت خواست از این خصوصیت مردم استفاده کند، آنجا را مرکز گسترش فساد قرار دهد. همان روز هم مردم زدند تو دهن رژیم. بعد هم شما مقایسه کنید توجهات مردم به حرم حضرت احمد بن‌ موسی و اخوانشان (ع) را با گذشته، ببینید چقدر توجه، ارادت و علاقه‌ مردم به این بزرگواران بیشتر است. یعنی مردم درست همان خطی را که نقطه‌ مقابل سیاست رژیم طاغوت بود، دنبال کردند، باز هم دارند می‌کنند، بعد از این هم همین جور خواهد بود. اینکه ما به مردم استان فارس و مردم شیراز اظهار اخلاص می‌کنیم، دلیلش این‌هاست.

خب، حالا هم ۱۴۶۰۰ شهید، که پنج هزار نفرشان فقط از خود شهر شیرازند، این خیلی رقم بزرگی است. وقتی می‌گوییم یک شهید، معنایش این است که ده‌ها نفر وارد این میدان شدند، مجاهدت کردند، جان را کف دستشان گذاشتند، یکی به فیض شهادت نائل شده، بقیه برگشتند. با این حساب، محاسبه کنید چهارده هزار و ششصد شهید یعنی چه؟ یعنی استان، یکپارچه شور و حرکت و عشق به فداکاری، از خود نشان داده است. خب، ما که نمی‌خواهیم مداحی مردم شیراز را کنیم، یا مداحی مردم عزیزمان را کنیم، نه شما احتیاج دارید، نه توقع دارید. چرا این مطالب را بیان می‌کنیم؟ این برای این است که علی‌رغم نظر دشمن، تاریخ ما، حقیقت موجودیت و واقعیت ملت ما برای دوست و دشمن، برای امروز و فردا مشخص و واضح شود.(۱۳۹۰/۰۲/۰۳)

پایان پیام/