ایلنا

املاک شهرداری باید با تصویب شورا واگذار شود

املاک شهرداری باید با تصویب شورا واگذار شود

به گزارش خبرنگار ایلنا، زهرا شمس‌احسان، رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران در تذکر امروز خود با بیان این که واگذاری املاک شهرداری منوط به تایید کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا است، تاکید کرد: طبق تبصره دوم ماده هفتم مصوبه تعیین تکلیف املاک واگذارشده تهران به اشخاص حقوقی و حقیقی، واگذاری املاک و فضاهای شهرداری به مجموعه‌های عام‌المنفعه، خیریه، سمن‌ها، تشکل‌ها، انجمن‌ها و موسسات فرهنگی منوط به نظارت مستقیم نمایندگان کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برعملکرد این مجموعه‌هاست که در دستورالعمل مذکور نمی‌توان حق تصویب واگذاری بهره‌برداری از املاک شهرداری را از شورای اسلامی شهر تهران سلب کرد و در هر صورت واگذاری املاک باید به تصویب شورای اسلامی شهر تهران برسد.

وی افزود: به شهرداری تهران اجازه داده می‌شود در چارچوب کمک به مؤسسات عام‌المنفعه و اشخاص حقوقی و حقیقی تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال برای اشخاص حقیقی و تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال برای اشخاص حقوقی اقدام کند و لذا هرگونه پرداخت خارج از این دستورالعمل تخلف محسوب می‌شود.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: از شهردار تهران می‌خواهیم اقدامات مربوط به واگذاری زمین به موسسات را در راستای حفظ و صیانت از املاک شهرداری طی گزارشی به شورای شهر تهران ارائه دهد.

google-play
برای دسترسی سریع به اخبار برنامه "اخبارمن" را نصب کنید.

وی با تاکید بر لزوم بر تبدیل بیت علامه عسگری به خانه مفاخر، خاطرنشان کرد: علی‌رغم گذشت ۱۰ ماه از دستور شهردار تهران در این زمینه، هنوز اقدامی انجام نشده و ضروری است که سریع‌تر اقدام شود.

احمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای شهر نیز در تذکر امروز خود به موضوع بیت علامه عسگری پرداخت و گفت: از ۱۰ سال قبل قرار بود بیت علامه عسگری به خانه مفاخر تبدیل شود، اما بعد از ۱۰ سال هنوز این موضوع تعیین تکلیف نشده است.

وی افزود: این که ۱۰ سال نه یک موضوعی را تایید و نه تمام کنیم زیبنده نیست و قرار بود این خانه به خانه مفاخر تبدیل شود.

علوی در ادامه از همه مردم تهران دعوت کرد که در روز دوشنبه ۸ خرداد ماه ساعت ۲۰ در مراسم جشن امام‌رضایی‌ها که در میدان خراسان برگزار می‌شود، حاضر شوند.

پرویز سروری، نایب‌رئیس شورای شهر تهران نیز در تذکر پیش از دستور خود به موضوع بازپس‌گیری املاک شهرداری پرداخت و گفت: مصرانه از شهرداری تهران می‌خواهیم که مطالبات جدی نمایندگان مردم را در بازگرداندن اموال شهروندان به آنها مورد پیگیری قرار دهد. البته در این دوره مدیریت شهری ۱۱۰ ملک به شهرداری بازگردانده شده که اقدام بسیار خوبی است.

وی با بیان این که پرداخت ۵۰ درصد از بدهی‌های پیمانکاران تا پایان سال قبل اتفاق بسیار خوبی بود، اظهار داشت: قسمت قابل ملاحظه‌ای از بدهی‌ها پرداخت شده است، اما اگر توقع داریم شهر ساخته شود، باید بدانیم هرچه در پرداخت بدهی‌ها موفق‌تر عمل کنیم، در ایجاد اعتماد در سرمایه‌گذاری و ساخت‌وساز در شهر بیشتر به نتیجه خواهیم رسید؛ لذا توصیه می‌کنیم که در پرداخت دیون با جدیت بیشتری اقدام شود.

وجود ۸ ساختمان در فهرست ساختمان‌های ناایمن نگران‌کننده است

سوده نجفی، عضو هیات‌رئیسه شورای شهر تهران نیز در تذکر امروز خود با تاکید بر این که انتشار لیست ساختمان‌های ناایمن تشویش اذهان عمومی نبود، اظهار کرد: این اقدام آگاهی مردم را افزایش داد و امیدواریم نسبت به ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی این ساختمان‌ها اقدام شود.

وی با بیان این که متاسفانه نام هشت بیمارستان در بین این ساختمان‌ها دیده می‌شود که نگران‌کننده است، خاطرنشان کرد: این بیمارستان‌ها از مراکز ضروری در مواقع بحرانی هستند که باید ایمن‌سازی آنها در اسرع وقت انجام شود.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر با اشاره به وجود نام بیمارستان امام خمینی (ره) در فهرست ساختمان‌های ناایمن گفت: کلینیک هزار تخت‌خوابی که ۶ ماه بیشتر از افتتاح آن نگذشته است، جزو ساختمان‌های ناایمن است و سوال ما این است که چگونه برای ساخت آن مجوز صادر کرده‌اند؟

وی در پایان گفت: بیماران در بیمارستان‌هایی که جز فهرست ساختمان‌های ناایمن هستند، احساس ناامنی می‌کنند؛ لذا درخواست می‌شود نسبت به ایمن‌سازی این بیمارستان‌ها و جابه‌جایی بیماران به سایر مراکز اقدام شود.