برنا

مشتریان خودرو چشم انتظار کاهش بیشتر قیمت‌ها ‌/ ریزش ۶۰۰ میلیونی لاماری ایما

مشتریان خودرو چشم انتظار کاهش بیشتر قیمت‌ها ‌/ ریزش ۶۰۰ میلیونی لاماری ایما

مشتریان خودرو چشم انتظار کاهش بیشتر قیمت‌ها ‌/ ریزش ۶۰۰ میلیونی لاماری ایما

بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد افت قیمت خودرو همچنان ادامه دارد و مشتریان واقعی به امید کاهش بیشتر قیمت‌ها دست از خرید کشیده‌اند رکودی عمیق بر بازار حکمفرماست.

به گزارش خبرگزاری برنا، بررسی بازار خودرو در طی یک ماه گذشته نشان می‌دهد ادامه عرضه خودروها در سامانه یکپارچه و اجرایی شدن مالیات بر عایدی درآمد، افزایش تولید خودروسازان و آغاز تحویل خودروهای وارداتی و همچنین مصوبه شورای رقابت مبنی بر برخورد تعزیری با گران‌فروشی در خودروهای مونتاژی، تاثیر خود را بر بازار خودرو نشان داده و شاهد افت قیمت خودرو در بازار آزاد هستیم. بر این اساس کاهش ۲۰ میلیون تومانی قیمت دو مدل فیدلیتی گروه بهمن، افت ۲۰ میلیون تومانی تارا اتوماتیک، کاهش ۱۵ میلیون تومانی هایما S۸ و هایما S۸ پلاس سفارشی، کاهش ۱۰ میلیون تومانی سورن پلاس تیپ ۳ و افت ۶ میلیون تومانی پژو پارس سفارشی، کاهش ۹ میلیون تومانی شاهین سایپا و افت هشت میلیون تومانی کوئیک اتوماتیک به ثبت رسید.

google-play
برای دسترسی سریع به اخبار برنامه "اخبارمن" را نصب کنید.

همچنین بررسی قیمت‌ها در بازار آزاد نشان می‌دهد نرخ شاهین سایپا در این روز به ۵۹۴ میلیون تومان کاهش یافت که معادل قیمت نیمه دوم بهمن این محصول است. قیمت شاهین در ۲۱ فروردین امسال رکورد شکسته و به ۷۳۵ میلیون تومان رسیده بود.

کوئیک آر دیگر محصول سایپا نیز در روز پنجشنبه هفته گذشته در بازار ۳۴۷ میلیون تومان قیمت خورد که در مقایسه با اوج قیمت ۴۳۸ میلیون تومانی این محصول در ۲۱ فروردین، حاکی از کاهش حدودا ۹۰ میلیون تومانی است. قیمت این خودرو نیز اکنون به حول و حوش نیمه دوم بهمن پارسال رسیده است.

دیگر محصول مورد بررسی خودروی تارا با دنده دستی است که هرچند در اوج قیمتی خود در دهه سوم فروردین سال جاری تا ۸۴۹ میلیون تومان هم قیمت خورد، اما در روز پنجشنبه گذشته به ۶۶۷ میلیون تومان کاهش یافت.

راناپلاس در قله قیمتی به ۶۲۷ میلیون تومان رسید که این روزها به حدود ۴۹۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین قیمت دنا پلاس توربو در تاریخ‌های یاد شده از ۹۶۵ میلیون تومان به ۷۶۰ میلیون تومان کاهش یافت، پژو پارس با موتور TU۵ از ۷۷۳ میلیون تومان در اوج قیمتی به ۶۴۰ میلیون تومان و پژو ۲۰۶ تیپ ۲ از ۶۵۰ میلیون تومان به ۵۱۸ میلیون تومان افت کرد. هایما هم نسبت به فروردین ۳۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.

در گروه کرمان‌خودرو، در ۲۱ فروردین امسال قیمت جک J۴ تا یک میلیارد تومان هم رسید که این خودرو پنجشنبه هفته قبل با افتی فاحش ۸۱۵ میلیون تومان در بازار ارزشگذاری شد.

T۸ دیگر محصول این خودروساز نیز از قله قیمتی ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومانی در همان بازه زمانی، با افتی فاحش به یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان رسید.

افت ۵۲۰ میلیون تومانی فیدلیتی هفت نفره، کاهش ۶۱۰ میلیون تومانی دیگنیتی پرایم، افت ۴۷۰ میلیون تومانی تیگو ۷ و کاهش ۶۰۰ میلیون تومانی لاماری، از دیگر آمارهای قابل ذکر از ریزش قیمت‌ها در خودروهای مونتاژی در بازه زمانی یاد شده است.

مشتریان خودرو چشم انتظار کاهش بیشتر قیمت‌ها ‌/ ریزش ۶۰۰ میلیونی لاماری ایما

به اعتقاد کارشناسان امر، از جمله عوامل ریزش قیمت‌ها در روزهای اخیر می‌توان به اجرای طرح دوم سامانه یکپارچه خرید خودرو، مالیات بر عایدی درآمد، افزایش تولید و عرضه خودروسازان و اجرایی شدن واردات خودرو به کشور اشاره کرد.

انتهای پیام/