ایسنا

انوشیروانی: وزنه‌برداری ایران زیر صفر رفته بود/ برای المپیک برنامه ویژه داریم

انوشیروانی: وزنه‌برداری ایران زیر صفر رفته بود/ برای المپیک برنامه ویژه داریم

ایسنا/خوزستان رئیس فدراسیون وزنه‌برداری با بیان این که برای نسل‌سازی و پشتوانه‌سازی محکوم به برگزاری اردوهای بلندمدت هستیم، گفت: اگر می‌خواهیم وزنه‌برداری نجات پیدا کند باید این کار را انجام دهیم.

سجاد انوشیروانی با بیان اینکه خوزستان از نظر لیگ و مسابقات کشوری و از این نظر که جزو سه استان برتر است یک استان تعیین کننده در وزنه‌برداری محسوب می‌شود، اظهار کرد: هیات خوزستان برنامه‌های بسیار خوبی انجام داده و همچنین مدنظر دارد که قابل تقدیر است. این هیات گردش مالی خوبی دارد و این‌ها نشان می‌دهد که هیات وزنه‌برداری خوزستان هدفمند و بابرنامه است.

پاسخ به گله‌مندی ملی‌پوشان خوزستانی

به گزارش ایسنا، وی در پاسخ به سؤالی درباره گله مندی ملی‌پوشان وزنه برداری خوزستان نسبت به شرایط خود و امکانات تجهیزاتی، عنوان کرد: خوزستان ملی‌پوشان مستعدی دارد اما برخی حواشی در ورزش همیشه هست. امیدوارم مشکلات با سعه صدر عزیزان حل شود و انشاءالله وزنه‌برداری خوزستان با قدرت به کار خود ادامه دهد. ضمن اینکه از آقای بنی‌تمیم مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان که ویژه به وزنه‌برداری نگاه می‌کند و کمک‌های خوبی به هیات داشته است قدردانی می‌کنم. امیدوارم همه این اتفاقات منجر به تعالی وزنه‌برداری ایران شود و وزنه‌برداری دوباره بتواند آن افتخاراتی که مردم انتظار دارند کسب کند.

google-play
برای دسترسی سریع به اخبار برنامه "اخبارمن" را نصب کنید.

وزنه‌برداری ایران زیر صفر رفته بود

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: وزنه‌برداری ایران تازه در حال حرکت است و همه چیز زیر صفر رفته بود اما همه در فدراسیون و نیز جامعه وزنه‌برداری کشور تلاش می‌کنند تا شرایط تغییر کند.

اختصاص اعتبار خرید تجهیزات به استان‌ها برای اولین بار

وی با اشاره به مجهزشدن برخی استان‌ها به تجهیزات وزنه‌برداری نیز خاطر نشان کرد: اخیراً چند استان تجهیزات خریداری کرده‌اند. خوشبختانه با حمایت معاون اول رئیس جمهور و سازمان برنامه و بودجه اعتبارات خوبی به صورت نقدی به استان‌ها اختصاص پیدا کرد که برای اولین بار است این مهم در فدراسیون‌ها اتفاق می‌افتد و انشاءالله تداوم خواهد داشت. از نظر سخت‌افزاری مشکلات عدیده‌ای داریم و حتماً باید به هیات‌های استانی کمک کنیم، البته مدیران کل ورزش و جوانان استان‌ها به هیات‌های وزنه‌برداری کمک می‌کنند و امیدوارم این انگیزه و اتفاقات منجر به رقم خوردن روزهای درخشان در وزنه‌برداری ایران شود.

انوشیروانی: وزنه‌برداری ایران زیر صفر رفته بود/ برای المپیک برنامه ویژه داریم

تحول عظیم در راه است

انوشیروانی در پاسخ به این سؤال که آیا میزبانی مسابقات وزنه‌برداری کشوری به خوزستان سپرده خواهد شد؟ عنوان کرد: اگر درخواست کنند حتماً در برنامه فدراسیون جای می‌گیرد. همچنین مسابقات قهرمانی کشور قرار است برای اولین بار در سه رده به صورت یکجا در استان اردبیل برگزار شود. مردادماه نیز در تهران رقابت‌های استعدادیابی را برگزار می‌کنیم و اوایل شهریورماه رقابت‌های استعدادهای برتر برگزار خواهد شد. همچنین پس از سال‌ها رکود، پیشکسوتان ایران به مسابقات جهانی وزنه‌برداری اعزام می‌شوند. یک برنامه بسیار خوب در آموزش داریم زیرا معتقدیم بسیار ضعیف کار کرده‌ایم. این فدراسیون باید در آینده تحول عظیمی در آموزش داشته باشد.

راه نجات وزنه‌برداری ایران چیست؟

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری درباره اردوهای بلندمدت تیم ملی با کیفیت خوب نیز خاطرنشان کرد: اینکه اردوها را باکیفیت برگزار می‌کنیم وظیفه ما است. تمرینات کمپ تیم ملی تا دو ماه آینده تمام می‌شود و معتقدم که اردوی وزنه‌برداری اصلاً نباید تعطیل شود. البته برنامه‌ریزی درسی ورزشکاران باید به صورتی باشد که هم درس بخوانند و هم اردوها تعطیل نشود. ما هم باید ورود کنیم و نباید اهمیت تحصیل ملی‌پوشان نادیده گرفته شود. ما برای نسل‌سازی و پشتوانه‌سازی محکوم به اردوهای بلندمدت هستیم و اگر می‌خواهیم وزنه‌برداری نجات پیدا کند باید این کار را انجام دهیم.

همه نگران هستند اما...

انوشیروانی: وزنه‌برداری ایران زیر صفر رفته بود/ برای المپیک برنامه ویژه داریم

وی در پاسخ به سؤالی که پیش‌بینی‌تان برای کسب مدال در مسابقات پیش روی تیم ملی چیست؟ گفت: فرصت ما برای مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی کم است زیرا تازه شروع کرده‌ایم. البته در مسابقات آسیایی اخیر امیدوار شدیم زیرا تعداد حرکات صحیح وزنه‌برداران زیاد بود و کیفیت کار بالا رفته است. برای المپیک برنامه ویژه داریم و داشته‌های ما همین است. همه نگران هستند اما تلاش می‌کنیم تا بتوانیم شرایط رکوردی و کیفیت ملی‌پوشان را ارتقا دهیم.

باید تجهیرات خارجی استاندارد وارد کنیم

انوشیروانی در پاسخ به این سؤال که برنامه فدراسیون برای اختصاص تجهیزات به شهرهای خوزستان از جمله رامهرمز که ملی‌پوش قهرمان جهان و آسیا دارد، چیست؟ عنوان کرد: بودجه تجهیزاتی نداریم اما اعتباراتی که به استان‌ها کمک کرده‌ایم در راستای حل مشکلات تجهیزاتی بود. استان خوزستان در حال خریداری ۳۰۰ میلیون تومان تجهیزات است و ۴۰۰ میلیون تومان دیگر هم کمک می‌کنیم که همه در راستای تجهیزشدن شهرستان‌ها هستند. این کمک‌ها سال آینده نیز خواهد شد. البته باید تجهیزات خارجی استاندارد بیاوریم که فدراسیون برنامه‌ریزی کرده بود و سال گذشته تا مرز تخصیص اعتبار هم رفتیم اما تخصیص کم شد. امسال وزیر و معاونان وی قول داده‌اند که این مهم انجام شود و تجهیزات وارد کنیم. باید بی‌نیاز شویم و تا این گونه نشود نمی‌توانیم حرکت کنیم زیرا تجهیزات اولویت اول ما است، ضمن اینکه باید از ظرفیت تجهیزاتی خوبِ ورزش دانش‌آموزی و دانشگاهی هم استفاده کنیم.

انتهای پیام